Matopplevelser

I vår hjemmekoselige cafe får man servert god, norsk og "gammeldags" mat. Vi er kjent for vårt saltkjøtt, som er vår absolutte bestselger. Mange er også glade i vår møre og gode oksesmåstek. Som en kunde en gang sa; det var så godt at han fikk minner tilbake til ungdommen og hans første kyss :-) Vi serverer også kjøttkaker, laks og forskjellige steker. Menyen kan variere fra dag til dag, og fra sesong til sesong. De beste kjøttkakene har vi når kokken har funnet frem elgkjøttet og laget elgkaker. Nam, nam.

Vi tar også imot bestillinger på mindre grupper som ønsker en bedre middag. Hvorfor ikke legge selskapet hit, så slipper du å stresse hjemme med både oppdekking og matlaging.. Ryddingen tar vi oss også av. Bare tanken på lammefilet med tilbehør, multeiskake og kanskje en forrett får vannet til å renne i munnen. Ta kontakt med oss så sender vi deg et tilbud.

JULEBORD

Vi tar gjerne imot deg og dine venner, kolleger og andre kontakter på julebord her på Lapphaugen. Vi kan tilby et koselig og avslappet miljø hvor du og dine gjester står i fokus. Bestiller dere julebord hos oss får dere alltid velkomst gløgg og kaffe inkl i prisen. Vi har også alle rettigheter på plass om det er ønskelig med øl og aquavit til maten.