Hytter

For bestilling ring 77 17 71 27 eller send oss en e-post på postmaster@lapphaugen.no

Prisene er angitt ved hver enkelt hytte. Priser i (...) er priser i påsken, 8. - 13. april 2020 og i jula 23.12-2020 - 3.1.2021

NAF medlemmer får 5 % avslag på overnatting ved fremvisning av NAF kort.

Det er dyner og puter i alle hyttene, og det er mulig å leie sengetøy i resepsjonen. Dette koster kr. 75,- pr sett inkl. en håndduk. Frokost kan bestilles, og koster kr. 100,- pr person.

GAUPA nr. 1

Har ett soverom med en familiekøye. På oppholdsrommet finnes en dobbel sovesofa, spisebord, TV og kjøkken. Badet er nyoppusset, og har dusj og toalett. Det er en flott utsikt mot Lapphaugvannet fra den lille verandaen med ettermiddagssol. 

Maks 5 personer.Nok 875,- (1 100,-)

Book her!

JERVEHIET nr. 2

Har ett soverom med en dobbelseng. På oppholdsrommet finnes en dobbel sovesofa, spisebord, TV og kjøkken. Badet har dusj og toalett. Soverommet er stort nok til en baby reiseseng. Hytta har en stor og flott veranda, med utsikt mot Rivtind og Stormyra. Solgang hele dagen.

Maks 4 personer.Nok 975,- (1 250,-)

TØRNA nr. 3

Denne hytta er foreløpig ikke i drift.

SIMLA nr. 4

Har ett soverom med familiekøye. På oppholdsrommet finnes sofa, spisebord og TV. Det lille og koselige kjøkkenet har kjøleskap, komfyr og mikrobølgeovn. Badet har dusj og toalett. En liten veranda med morgensol.

Maks 3 personer.Nok 875,- (1 100,-)

UGLA nr. 5

Har ett rom med familiekøye. Der finnes bord og stoler, kjøleskap og hybelkomfyr. Det er ikke innlagt vann på denne hytta. Fri tilgang til servicehus med dusj, toalett og kjøkken. Maks 3 personer.
Nok 450,- (450,-)

BJØRNEHIET nr. 6

Har ett soverom med to køyesenger. På oppholdsrommet finnes en dobbel sovesofa, spisebord, TV og kjøkken. Badet har dusj og toalett. Hytta har en stor og flott veranda med solgang hele dagen. Maks 6 personer.
Nok 975,- (1 250,-)

LIRYPA nr. 7

Har to soverom, hver av dem med en køyeseng, og ett oppholdsrom med spisebord, kjøleskap og komfyr. Det er ikke innlagt vann på denne hytta. Hytta har en liten veranda med muligheter for morgensol. Fri tilgang til servicehus med dusj, toalett og kjøkken. Maks 4 personer.
Nok 550,- (550,-)

FJELLRYPA nr. 8

Har to soverom, hver av dem med en køyeseng, og ett oppholdsrom med spisebord, kjøleskap og komfyr. Det er ikke innlagt vann på denne hytta. Hytta har en liten veranda med muligheter for ettermiddagssol. Fri tilgang til servicehus med dusj, toalett og kjøkken. Maks 4 personer.
Nok 550,- (550,-)

HARESTUA nr. 9

Har to soverom. Ett med to enkeltsenger som kan settes sammen, og ett med to køyesenger. På oppholdsrommet er det kjøkken med kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin, spisebord, sofagruppe og TV. Stort flislagt bad med dusj og toalett. Stor romslig gang. Rullestolrampe opp til inngang og stor veranda med solgang hele dagen. Utsikt mot Rivtind og Stormyra. Maks 6 personer.
Nok 1150,- (1 600,-)

ELGSTUA nr. 10

Har to soverom. Ett med to enkeltsenger som kan settes sammen, og ett med to køyesenger. På oppholdsrommet er det kjøkken med kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin, spisebord, sofagruppe og TV. Stort flislagt og handicap tilpasset bad med dusj og toalett. Stor romslig gang. Rullestolrampe opp til inngang og stor veranda med solgang hele dagen. Utsikt mot Rivtind og Stormyra. Maks 6 personer. Nok 1 150,- (1 600,-)